Canapele de export


Probabil printre cele mai apreciate elemente de mobilier, care iau drumul exportului, sunt canapelele. Fie ca sunt realizate din material textil, sau din diferite tipuri de piele, acestea sunt la mare cautare in occident. Modelele realizate de designerii romani sunt foarte apreciate, gusturile acestora fiind printre cele mai moderne din intreaga Europa, si de asemenea sunt in rand cu tendintele.

Cele mai cautate modele

Chiar daca Romania nu mai exporta in cantitati foarte mari, datorita situatiei financiare prin care au trecut furnizorii romani de mobila, tarile din occident se orienteaza inca catre piata noastra, aceasta fiind mult mai ieftina. Mana de lucru foarte accesibila, dar si ideeile foarte originale ale designerilor de mobila, fac din acestea unele din cele mai moderniste modele.

canapea-extensibila1

Foarte cautate sunt modelele clasice, in special cele pe culori pale. Obiectele de mobilier ce au un stil al anilor 70-80 sunt la mare bataie prin occident, acestea tinand capul de afis pentru modelele de mobila pentru export.
Printre tarile care se intereseaza in permanenta de mobilierul realizat in Romania, sunt Austria, Germania sau Elvetia. Nici cei din partea de sud nu stau prea departe, Grecia fiind unul dintre cei interesati de mobilierul produs in Romania.

Leave a comment